Onneksi olkoon. Löysit juuri Kiimingissä asuvan Hannu Siipolan kotisivut. Jos käytät kännykkää tai tablettia niin tuosta ylhäältä kun klikkailet tuota lakanapinkan kuvaa niin pääset eteenpäin. Tietokoneella pitäisi näkyä leveämpänä palkkina otsikkoineen

Onneksi olkoon. Löysit juuri Kiimingissä asuvan Hannu Siipolan kotisivut. Jos käytät kännykkää tai tablettia niin tuosta ylhäältä kun klikkailet tuota lakanapinkan kuvaa niin pääset eteenpäin. Tietokoneella pitäisi näkyä leveämpänä palkkina otsikkoineen

Täältä saattaa löytyä kaikkea ihmeellistä. Kuvia raktoreista, moottorisahoista, Latex-Olgasta, mersuista ja kaikista mitä elämän varrella on sattunut ja tapahtunut. Tuossa alapuolelta taas löytyy valikko josta voit laittaa tähän sivulle kommentteja ja suoraan viestejä minulle.

HannuS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *